szállás, Balatonboglár, , Balatonboglári Szüreti Fesztivál

Augusztus 20.
Wellness akciók
Nyári vakáció
Szilveszter 2019.
Last minute

Balatonboglári Szüreti Fesztivál

Balatonboglár

Nagyításhoz kattintson a képre!
Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre!
1 / 9

Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri, kulturális rendezvényét idén 43. alkalommal rendezik meg Balatonbogláron, a Platán-strandon. Az idei esztendőben már 3 színpadra bővült programmal és rengeteg fellépővel rukkolnak ki a házigazdák az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között.

A 43. Boglári Szüreti Fesztivál végre valóban megújul: igényes kézműves és kirakodóvásárral és eddig még nem látott szenzációval készülnek a szervezők. Augusztus 19-én este a Balatonboglárra látogatók Magyarországon először egy olyan szenzációt láthatnak a BBB műsorában, amire az országban még nem volt példa.

A szervezők a titkot csak augusztusban fedik fel!

Egy másik fontos változás is felkavarta a hazai boros szakma berkeit! A BBB első ízben hívott meg különböző tájegységeket, borvidékeket az ország számos pontjáról. A borkedvelők első alkalommal kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Észak-Balaton, Somló, Etyek, Kunság, és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival. Senki nem marad szárazon!
Program info
 • TELEPÜLÉS
  Balatonboglár
 • CÍM
  Platán strand és környéke
 • TELEFON
  70 9440803,
 • E-MAIL
  info@boglariszuret.hu
 • NYITVATARTÁS
  08.17-08.20 - 
Programtípus
 • Koncertek és fesztiválok, Gasztronómia
helyszín
 • Balaton, Borvidéken
Telefonos foglalás: h-p 9-17 óráig
+36-30-985-8991