Szállás, hotelek, panziók, szállodák, utazási információk

Platán Panzió / Dobogókő

Akciós hétköznapok ajánlatok
2 éj szállás reggelivel Akciós hétköznapok
Ár

4 995 Ft / fő / éj

Felár

Jelleg

Érvényes

2018-01-01 - 2018-12-23   (hétvégén és iskolai szünetekben felár ellenében foglalható!)

Leírás

Az ajánlat korlátozott számban, szabad helyek függvényében foglalható!

Akciós ár: 19 980 Ft / 2 fő / 2 éj reggelivel


Dobogókői üdülés reggelivel vagy akár gyertyafényes vacsorával, élményfürdőzéssel, 30 féle élményprogram közül az aznapi kedvencükkel 2 fő részére 1 vagy 2 éjszaka kedvező áron 9 990 Ft-tól!

Opciós ajánlataink:
- 2 nap 1 éjszaka szállás 2 fő részére reggelis ellátással 9 990 Ft-ért!
- 2 nap 1 éjszaka szállás 2 fő részére Luxus csomaggal 14 990 Ft-ért!
- 3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére reggelis ellátással 19 980 Ft-ért!
- 3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére Luxus csomaggal 29 980 Ft-ért!

Luxus csomagban: 30 féle élményprogramból az aznapi kedvencüket díjmentesen a csomagjukba emelhetik, köztük a gyertyafényes vacsorát, vagy egész napos élményfürdőzést és további 28 program bármelyikét.

Felárak:
● Hétvégén, és iskolaszüneti időszakban a 2 éjszakás foglalás a minimum, melynek felára 4 900 Ft/ éjszaka.
● Luxus és családi apartman felár: 6 500 Ft/ éjszaka.
● Elő és utószezoni felár a hétköznapokon: 3 500 Ft/éjszaka. ( április 2-június 10. és Szeptember 1- november 4.)
● Iskolaszünetben, elő és utó szezonban a csomagok indulási napjai: hétfő-szerda-péntek-vasárnap.
● Nemzeti ünnepnapokon a foglalt éjszakák számának meg kell egyeznie a szabadnapok számával.
● parkolás 1 000 Ft/nap
● 0-3 éves korig ellátás nélkül, ingyenes, de csak az Erdei villa családi apartmanjaiban fogadunk 3 év alatti gyermeket!/
● 3-18 éves korig, : 4 500 Ft/éjszaka
● Babaágy: 2 500 Ft/ éjszaka

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Ezen 1-2 éjszakás reggelis ajánlat apró lépésenként is gazdagítható, félpanziós, teljes ellátásos, wellness élményes üdüléssé. Ön dönti el, hogy milyen összeállítású üdülést állít össze magának, vagy ajándékoz szeretteinek.

Luxus csomagban: 30 féle élményprogramból az aznapi kedvencüket díjmentesen a csomagjukba emelhetik, köztük a gyertyafényes vacsorát, vagy egész napos élményfürdőzést és további 28 program bármelyikét.

Félpanziós csomag esetén széles választékú étlapról a helyszínen állíthatja össze ételsorát. Wellness csomagnál 30 féle élmény-wellness elem bármelyikét választhatja az aznapi hangulatához igazodva. Kedvenc szálláshelyét 2 üdülő épület 7 féle szobatípusa közül választhatja ki.

Ha Ön csak alap csomagot szeretne ajándékozni, ettől függetlenül a szerettei ezen csomagot olyanná formálhatják a helyszínen, amilyenné azt ők szeretnék, bármilyen szolgáltatási elemmel gazdagítva azt! Bárkinek is ajándékozza ezt az üdülést, biztos lehet benne, hogy olyanná varázsolható a csomag, ami a megajándékozott álma lesz.

Szerettei 7 közeli élményfürdő élvezete közül választhatnak, a félpanzió mellett további 4 féle gasztronómiai csomag beemelésével tehetik feledhetetlenné üdülésüket, e mellett további 18 féle kulturális-kulináris és élmény elem bármelyikét csomagjukba építhetik.

Ajánlatunk jól felszerelt kényelmes franciaágyas szobákra vonatkozik, hétköznapi időszakra az iskolaszüneti napok kivételével . Felár ellenében azonban luxus és családi apartmanokra is igénybe vehető az ajánlat sőt, ünnepnapokon, hétvégéken és főszezonban is szeretettel várják. Ünnepi időszakok esetén az éjszakáknak igazodnia kell az ünnepi időszakok hosszához. Ha 2 éjszakánál is többre vágyik, akkor éjszaka hosszabbítás is lehetséges!

további Csomagajánlatok
Platán Panzió bemutatkozás

Panziónk a Pilis 700m magas csúcsán, Dobogókőn található. Ez a páratlan szépségű környezet, kiránduló útvonalak sokaságával csábítja minden évben az ide látogatókat. Panziónk saját étteremmel rendelkezik, és egész évben a hét minden nap várja a hozzánk látogatók kívánságait.

részletes leírás
Nagyításhoz kattintson a képre!
További képek
Szállás info
Wellness Hegyvidék
Adatlap Bemutatkozás Akciók
Telefonos foglalás: h-p 9-17 óráig
(+36) 1 255 2200