Hatalmas vízi élménypark nyílt a Tisza-tavon

Téli wellness
Wellness akciók
Nyugdíjas ajánlatok
Húsvét szállás
Facebook

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Hatalmas vízi élménypark nyílt a Tisza-tavon

Feltöltve: 2017-06-08

Megnyílt az országban egyedülálló vízre épült játszótér Sarudon, a Tisza-tavon, ahol több mint 2400 négyzetméternyi izgalom, kihívás és kaland várja a kicsiket és nagyokat.

A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkire gondoltunk ennek a teljesen egyedi játékparknak a megtervezésénél. Miből is áll egy ilyen aktivizáló játék? Sok- sok vízen úszó elemből: úszó szőnyegekből, billenő lapokból, egyensúlyozó hengerekből, trambulinokból, mászókákból, csúszdákból, katapult hintából és különböző egyedi „társasjátékokból”.

Mitől izgalmas ez a különleges világ?

Az első mindenképpen a látvány, hiszen a 60-70 cm-es kis elemektől 4-5 méter magas tornyokig már messziről vonzza a tekintetet. A klasszikusabb csúszdák mellett a legbátrabbak kipróbálhatják az öt méter magasra repítő vízi-katapultot vagy az extrém magasba repítő hintákat. A vízi-játék kicsiknek és nagyoknak izgalmas kaland: csúszni- mászni a nedves felületeken, véletlenül vagy mások "segítő" szándéknak eredményeként vízbe pottyan, igazi adrenalin bomba."
Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre!
1 / 4
Telefonos foglalás: h-p 9-17 óráig
+36-30-985-8991