xx
Szállás, hotelek, panziók, szállodák, utazási információk

Bessenyei Hotel / Nyíregyháza

AdatlapBemutatkozás

Szállodánk 2006-ban került átadásra 40 db 2 ágyas, 2db 3 ágyas és 8 db mozgáskorlátozott légkondicionált szobával, melyek között családi szobák és franciaágyas szobák is kialakításra kerültek. Így lehetőségünk van egyéni vendégek, családok, és csoportok fogadására egyaránt.

Szállodánk Nyíregyháza frekventált részén a Nyíregyházai Főiskola területén helyezkedik el. Kellemes környezetben, kitűnő infrastruktúrával várjuk kedves vendégeinket.

Szállodán kiválóan alkalmas konferenciák, továbbképzések, tréningek, értekezletek, üzleti jellegű összejövetelek lebonyolítására, magas színvonalú technikai felszerelések, eszközök bérlési lehetőségével.

Központi elhelyezkedésük lehetővé teszi, hogy a környék látványossági percek alatt elérhetővé váljanak. Nyíregyháza hangulatos belvárosával, szellemi életével, történelmi emlékeivel, kiránduló- és üdülőövezetével, és az utóbbi évek dinamikus és látványos fejlődésével nagy népszerűségnek örvend az idelátogató turisták, vendégek körében. A város és Sóstógyógyfürdő között elhelyezkedési sóstói erdő sokféle lehetőséget kínál a kikapcsolódásra fiataloknak és időseknek egyaránt, ezért az itt élők méltán nevezik a város "gyöngyszemének, ékességének."

Nagyításhoz kattintson a képre!
További képek
Szállás info
Sport, aktív pihenés Átutazó Városlátogatás
AdatlapBemutatkozás
Telefonos foglalás: h-p 9-17 óráig
(+36) 1 255 2200